Ihanaa, kun ei ole kiire minnekkään. Aloitin päivän isolla kupilla kahvia (ja toisellakin) ja nyt suunnitellaan päivän touhuja. Eilen illalla ehdin koruja kokoamaan ja tänään tekisi mieleni jatkaa samaa puuhaa ja ottaa uusia kuvia aikaansaannoksista. Yhden kuvan jo laitoinkin, nuo kauniit valkoiset Siivillä-korvakorut. Pidän niistä valtavasti, tulee enkelinsiivet mieleeni ja saan niistä hyvän mielen kun niitä katselen.:) Ne ovat tätsin eri luonteiset kuin vastaavat mustat.

Lisäksi minulla on ihan uusiakin ideoita, koitan saada graafisensuunnittelun yhdistettyä tähän kässähommaan. Minähän olen yhdeltä toiselta ammatiltani kuvittaja (kuva-artesaani taitaa olla oikea nimike) ja haluaisin saada senkin puolen itsestäni esille... Kuvallinen ilmaisu on ollut hukassa jo pidemmän aikaa ja nyt tuntuu että olisi aika herätellä vanhaa osaamista uudelleen.

Vielä en tarkemmin uskalla luvata tarkemmin mitä kaikkea tähän uuteen inspiraatioon kuuluu, mutta varmasti palaan asiaan kun saan jotain julkaisukelpoista aikaan. Intoa olisi taas enemmän kuin kokemusta ja suunnitelmallisuutta.

Parasta tässä harrastuksessa on innostuminen uudesta ja avoimin mielin kokeilemisesta kumpuava ilo. Minä tykkään!