Tämä viikko on ollut jopa suoraan sanottuna kiireinen. Viime viikolla mieteskelin, että kun Vanhojen tanssit ovat ohi ja kampaus- ja meikkirumba (joista tuli kauniita, mutta ihanahan nuoria kauniita naisia on laittaa nätiksi tärkeään juhlaan!) saatettu onnellisesti loppuun, alkaa yleinen ihmisten herääminen siihen että talviloma on tulossa ja KEVÄT! Tämä tietää kampaamoihin pientä ryysiksen poikasta. Mutta on hienoa että on töitä!

Siksi kässärintamalla on ollut hieman hiljaista, viikonlopun jälkeen en ole oikein ehtinyt koskeakaan mihinkään, lähinnä blogia ja Naamakirjaa on päivitetty kun ei muuhun oikein ole jaksanut ryhtyä työpäivän jälkeen. Päivät tuppavat hieman venähtää kun ei malta sanoa asiakkaille ei oo:ta ja viikonloppukin taitaa jäädä hieman lyhyeksi, on vain sunnuntai vapaata.

Varsinaista talvilomaa en ajatellut itse pitää, ratkaisen vapaanvieton siten että pidän muutaman pidennetyn viikonlopun maaliskuulla, niin ehdin keskittyä rakkaisiin harrastuksiini paremmin. En ihan tunnin takia viitsisi levitellä kaikkea materiaalia ympäriinsä, tykkään keskittyä ja inspiroitua koko päiväksi. Heittäytyä tekemiseen ja olla murehtimatta aikataulua sen kummemmin.

Vielä muutama päivä olisi aherrettevana "oikeissa" töissä.Täällä Keski-Suomessahan lomat alkavat jo ensi viikolla, ei siis enää pitkää odotusta tiedossa niille, jotka lomansa malttavat pitää.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!