Tänään töiden jälkeen suuntasin askeleeni askartelukauppaan ja lähdin sieltä viiden Fimomassa-paketin kera. Tosin, ihan kaikkia sävyjä ei ollut saatavilla, joten jouduin tyytymään kompromissiratkaisuihin jotta sain edes jotain yhteensopivia sävyjä testattavakseni. Aion kokeilla omien riipusten ja helmien tekemistä massasta ja muutama sydän on saatu ähellettyä kasaan illan aikana. Täytyy myöntää ettei se nyt ihan niin yksinkertaista ollutkaan kun ajattelin, etenkään kun ei ole minkäänlaisia muotteja käytössä. Ja viimeisistä muovailuista on jo aikaa.

Hauskaahan tässä on se että olo on samanlainen kuin pienenä tyttönä muovailuvahan kanssa temutessa. Tosin, tässä on tarkoitus saada ihan oikeita objekteja kasaan, eikä vaan rullailla ja pyöritellä massaa ja sotkea se lopuksi pitkin mattoja ja soffia. :)

Huomenna töiden jälkeen täytynee lähteä metsästämään sopivia muotteja, lähinnä leivontaosaston tarjonta kiinnostaa kovasti, josko siletä saisi sopivia... Taitaa minulla mennä massailun merkeissä tämä viikonloppu. Ettäs pitikin tähänkin innostua. Ja onhan minulla pari tilausneuletta vielä työnalla.

Kuten eräs ystäväni sanoi, hurahtaminen on elämäniloa.

Mukavaa hurahtanutta viikonloppua kaikille!