Hei taas!

Viikko on alkanut kiireisissä merkeissä. Töissä on aika hulina kun yksin pidän putiikkia pystyssä tehden pidennettyjä päiviä. Näin ollen ei hirmuisesti harrastamiselle jää aikaa.

Töissä seuraa mukana seiskaveikan pinkki lanka ja pitsisukkien tekele. Pikkuhiljaa valmistuvat uudet kevätsukat. :) Värien vaikutusajoilla on kampaamossa hyvä neuloskella, menee aika sutjakkaasti ja saa valmista. Turkoosit villasukat jotka jo aiemmin tein ovat päättelyä vaille valmiit. (Päättely on minulle pakkopullaa, jota välttelen aina viimeiseen asti.)

Eilen illalla sain muutamat helmikorvikset kasattua, taivaan sinisiä ja ihanan limenvihreitä. Osaan tuli alla olevan mukaiset helmihatut ja osaan pienemmät, samanlaiset joita käytin särölasihelmikorvisten kanssa.

Molempia on useampi pari valmiina uusiin koteihin, ovat olleet jo nyt hyvin suosittuja. Näitä voi kysellä sähköpostitse tai viestillä Facebookissa.Toiveissa olisi että viikonloppuna ehtisin paremmin korujen kimppuun. Tosin taitaa mennä sunnuntaihin, sillä lauantaina on työpäivä ja illasta näen hyvää ystävääni illanvieton merkeissä. Odotan nyt jo innolla! :D


Mukavaa alkanutta viikkoa Sinulle, joka blogissani vierailit!