Nyt onkin ihanan pitkä viikonloppu edessä. Aloitin pienen talviloman tyngän tänään ja vapaalla leijuminen jatkuu aina tiistai-iltapäivään asti kunnes kampaamon työt taas kutsuvat.

Siihen asti saan ihan vapaasti touhuta rakkaiden harrastusten parissa ja ottaa rennosti. Tänään oli siivouspäivä, joten ei ihan voinut vielä täysin rinnoin levittäytyä helmien ja lankojen kanssa "työhuoneeseen" Jotain sentään ehdin tehdä, ottaa kuvia valmiissta töistä ja tehdä blogille pientä faceliftausta.

Tässä maistiasia tekemistäni fimoruusuista. Nämä ovat ensimmäiset versio aiheesta, keltaisista tuli aika pikkuisia, eipä taida lävistäjällä olla enempää mittaa kuin 1cm. Toiset ovat sitten hieman isompia, olivat helpompia käsitellä kuin ihan pikkuiset.

Leivinpaperin olen hoksannut hyväksi alustaksi, ei mene rasva läpi ja massa irtoaa siitä hyvin. Ja lisäksi tuotokset voi sitten paistaa samalla paperilla.
Ja vaaleanpunaisia söpöläisiä, tässä vaiheessa vielä odotellaan uuniin pääsyä.

Ja tässä valmista! Nämä ovat marmorointitekniikalla tehtyjä. Korvakorujahan niistä yllättäen syntyi.
Ruusuissa oli loppujen lopuksi iso homma, aika pientä näpertämistä vaativat ja massa vaati reilusti työstämistä ennen kuin "taikina" oli valmista muovattavaksi. Ihan tuli kämmenet helliksi kun piti niin kovasti vahaa velloa. (Laitan harjoituksen puutteen piikkiin.)