Moi!

Vappu ja viikonloppu sujuivat minun osaltani sangen mukavissa, joskin rauhallisissa merkeissä. Mies lähti viikonlopuksi sopivasti pois ja saapui vasta vapuksi kotiin. Sehän tarkoitti sitä, että koko kämppä on minun harrastuksilleni pyhitetty!

Olen jo pidempään kaipaillut uutta yöpaitaa, sellaista nätimpä, ei peruspaitulia, niitä on kaapit jo pullollaan. Kuten myös kulahtaneita T-paitoja  (jotka kylläkin ovat ihania pitää! mitä kuluneempi, sen parempi.). Joten eikun Pfaff laulamaan ja skaset suihkaamaan.

Käytin Burdastylen kaavaa, josta jätin "siivet" pois. Tässä kuva Burdastylen versiosta, omani lisään kun saan helman vielä viimeisteltyä.
Omani tein liilasta satiinista, jossa köynnöskuviota. Siitä tuli sievä ja täydellisen sopiva! Tässä mallissa takana on kuminauharypytys, joka on kuin piste ii:n päälle.

Tässä vielä linkki Burdastylen sivuille ja kyseiseen malliin:
http://www.burdastyle.com/projects/bambi?image=6462

Oli mukavaa ommella pitkästä aikaa, on ollut hieman ompelut vähemmällä. Nyt varmasti kun kesä tulee, niin intoa alkaa löytyä uudelleen. Etenkin kun meikäläisen yläosat alkavat olla lisääntyneen ja koventuneen punttireenin ansiosta kaikkea muuta kuin istuvia harteiden seutuvilta niin tarjoutuu samalla tilaisuus ommella uusia yläosia. Samoin villakangastakit joita olen rakastanut, tuntuvat kumman ahtaille liikkumavaraltaan. Voi olla että ensi syksynä eivät mene enää edes päälle. ;)

Ja sama homma alkaa koskea alaosiakin, tänään siirsin 4 farkut pois pyörimästä kaapista kun eivät enää reisiltä sopineet... Vyötäröltä olivat jopa löysiä, mutta peppua ja reisiä on selvästi tullut lisää.

Paljon on pitänyt vaatekaappia uudistaa, taas olisi keräykseen lähdössä iso pino kittanoita vaatteita, sekä ylä- että alaosia. Ihanaa, kun minulle on ilmestynyt vyötärö! Yläkroppa ja alaosa kasvavat mukavasti (nimenomaan lihaksilla hankittua muotoa) ja vyötärö hoikkenee. Ja saa tehdä ja ostaa uusia vaatteita huru mycket! :D

Nyt alkaa jo väsy painaa simmua, pidemmittä puheitta mukavaa tynkäviikkoa kaikille!