Viikko on mennyt vauhdilla. Töissä on pitänyt sopivaa kiirettä ja tilaushommia on tupsahdellut. Mohair tuubihuiveja tehdään taas, kolme sellaista olisi työn alla. (Joista jo kaksi valmiina) Musta variaatio on ollut suosittu, jopa niin suosittu että kaikki jemmatut langat saavat uuden muodon ja kodin. Violettia ja valkoista lurexmohairia on edelleen kaapissa, joten jos joku tuubihuivia halajaa, niin täältä löytyy tekijä ja värkit!

Lisäksi työstettävänä on kommandopipo, joka jäi hieman kesken näiden tilausten ilmaannuttua kuvioihin... mieluummin teen ensin tilaustyöt ja sitten vasta itselle. Lisäksi uusia ideoita tupsahtlee tämän tuosta; pitäsi alkaa laittamaan niitä paperille jotta eivät unohtuisi matkan varrelle. Voi kun olisi enemmä aikaa tehdä!

Näillä hyisillä keleillä on ollut kieltämättä mukava kääriytyä soffalle neulomuksen kanssa, ei ole suuremmin hotsittanut tuonne ulos juoksemaan lähteä. Työmatkakävelyssä on jo riittävästi kipristelyä, että odottelen juoksutreenien suhteen leudompaa ilmaa. Mukavaa on ollut se, että aurinko on pitkästä aikaa näyttäytynyt. Tässä eräällä työmatkalla napatut kuvat kuvat hetkeä ennen kun aurinko painuu mailleen.

Mukavaa loppuviikkoa, huomennahan se jo viikonloppu koittaa...