Toimitusehdot


Kaupanteko

Tilatessasi tuotteita OTA MINUUN yhteyttä sähköpostitse (dbn.crafts@gmail.com) ja ilmoita mitä tuotteita haluat ostaa tai tilata tilaustyönä jotta voimme sopia maksutavoista ja toimituksesta (kuten osoite johon tuotteet toimitan ja lopullinen kauppasumma) tarkemmin.

Tilaustuotteita saattaa joutua hiukan odottelemaan, sillä minulla ei välttämättä ole kaikkia tarvittavia materiaaleja varastossa ja joudun ne erikseen tilaamaan ennen tuotteen varsinaista valmistusta. Toivon tässä suhteessa ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Valmistan ja toimitan tilaustuotteet tilausten saapumisjärjestyksessä.

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 23%.

Maksutavat

Maksutapana on tilisiirto. Sovittu summa suoritetaan tilisiirtona antamalleni tilille kun kaupasta on sovittu sähköpostin tai muun median välityksellä. Maksun saavuttua lähetän tuotteet asiakkaalle.

Mikäli maksu ei ole viikon sisällä kirjautunut, katson kaupan puretuksi.

Toimitus

Toimitan tuotteet Itellan kautta kirjaamattomana kirjeenä tai pakettina. Toimituskulujen summa määräytyy postimaksun ja pakkauskulujen mukaan.

Pyrin toimittamaan tuotteet mahdollsimman nopeasti Itellan kuljetettavaksi tilaussumman kirjauduttua tililleni. Muistathan, että maksaessasi muulta kuin Osuuspankin tililtä, summan siirtyminen saattaa kestää muutaman päivän.

Reklamaatio aika tuotteilla on etämyyntisäännösten mukaan 14 päivää. Mikäli tuote rikkoutuu tämän aikana tai on jo valmiiksi rikki, otathan minuun yhteyttä.

Toimitan tuotteita ainoastaan Suomen alueelle.

 

Y-tunnus: 2243551-5

1328534918_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

KIITOS!